Trouwen

Trouwfoto'sIn Spanje en vooral ook Nerja worden regelmatig buitenlandse bruiloften gehouden. Bruid en bruidegom nemen dus ‘gewoon’ alle gasten mee op hun huwelijksreis. Hiermee kan het feest gezelschap gelijk profiteren van een leuke korte vakantie.

Trouwen in Nerja

Veel katholieke Noord-Europeanen zoals Ieren zien het wel zitten om in Andalusië te trouwen onder de mediterraanse zon. Sfeervol, romantisch en origineel. Het kerkelijk katholieke huwelijk wordt dan meestal gehouden in de El Salvador kerk op het Balcon de Europa in het centrum van Nerja. Deze trouwlocatie ligt vlak bij het strand. Wel geldt dat het ambtelijk officieel huwelijk in eigen land gesloten moet worden.

https://www.youtube.com/watch?v=LT92T9FNQ4A

Zongarantie en andere voordelen

Fotoshoot in NerjaNerja biedt met z’n gemiddelde van 300 dagen zon per jaar een goede weesgarantie. Vooral het voor- en naseizoen zijn heerlijk qua temperatuur voor een trouwdag (april, mei, juni en september, oktober). Daarnaast is de korte afstand tot Malaga Airport ook een voordeel en Nerja beschikt over de nodige gespecialiseerde (horeca) faciliteiten (hotels, restaurants, fotografen, wedding planners, bloemenwinkels, trouwauto’s of zelfs een traditioneel Spaans rijtuig met paard etc.). Door het lagere prijspeil in Spanje blijft een zomers huwelijk beter betaalbaar dan in Noord-Europa of in landen als Frankrijk of Italië.

Zoek je een Wedding Planner die je bruiloft in Nerja e.o. regelt? Kijk dan op www.spanishweddingplanner.com

Trouwen in Nerja