16. Ervaringen & referenties

Ervaringen & referenties nodig voor makelaars of een goede advocaat in Andalusië? Alleen al aan de Costa del Sol (provincie Malaga) vind je vele honderden makelaars. Mijn persoonlijke en professionele ervaring is dat ze enorm verschillen in serviceniveau en professionaliteit. Laat het graag even weten als je een goede refferentie zoekt op basis van werkgebied, marktsegment of andere specialisaties. 

Persoonlijke en professionele ervaring

Mijn ervaringen en referenties via advocatenkantoor C&D.
Mijn ervaringen en referenties via advocatenkantoor C&D.

Sinds 2013 werk ik daarnaast op advocatenkantoor C&D Solicitors in Torrox (Malaga) en ik heb zelf twee keer een huis gekocht in Andalusië (Nerja). Op mijn werk begeleid en adviseer ik Nederlanders en Belgen in het aankoopproces. Vanwege mijn marketingachtergrond, waarderen onze cliënten vaak juist de commerciële Nederlandse vertaalslag die ik ze bied in alle juridische communicatie. Ook begeleiden we veel Nederlandse kopers die willen investeren in Spaans vastgoed via een BV of holding.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in meer informatie over onze aankoopbegeleiding? Laat het me dan even weten (inclusief prijs/budget), want dan kan ik alvast een voorbeeldofferte sturen. Hierin staan de kosten voor het juridisch onderzoek van de advocaat met alle overige Kosten Koper en een samenvatting van het aankoopproces. 

Ariane van Wijk 

Klik hier voor de overige hoofdstukken van GRATIS JURIDISCHE TIPS HUIS KOPEN

Populaire plaatsen (vakantie) huis

Costa del Sol – oost

Referenties & ervaringen Costa del Sol oost
Referenties & ervaringen aan de Costa del Sol oost

De oostelijke kant van de Costa del Sol is rustiger, authentieker en nóg zonniger  dan de westelijke zijde. Populaire gemeenten voor het kopen van een huis in de Axarquia -het oostelijk deel van de provincie Malaga- zijn de volgende plaatsen: NerjaFrigiliana, Competa, Torrox, Velez-Malaga, Viñuela, Alcaucin / Los Romanes, Periana, Comares, Sayalonga, Iznate, Arenas en Canillas de Aceituno.

Naast de Costa del Sol is ook de Costa Tropical (provincie Granada) steeds meer in opkomst bij potentiële kopers. Hier vind je aantrekkelijke badplaatsen als La Herradura, Almuñecar en Salobreña.

Costa del Sol – west

Prefereer je meer levendigheid, luxe, groen en -niet te vergeten- golf? Dan vormt de meer bekende westelijke Costa del Sol een uitstekende keuze. Denk aan plaatsen als Marbella (Golden Mile, Puerto Banus, San Pedro de Alcantara), Estepona, Benahavis, Sotogrande, Mijas (Calahonda) en Benalmadena. Hier vind je ook relatief meer nieuwbouw promoties van ontwikkelaars, off-plan projecten en ´auto-promociones´ in eigen ontwikkeling.

Toeristische concentratie Andalusië & Costa del Sol